viski kızartması için ürünler (2)

WHISSIN alkolsüz viski

WHISSIN alkolsüz viski

Whissin, whisky ile aynı temel malzemelere (arpa, çavdar, buğday) sahiptir, ancak farkı, bu malzemelerin fermente edilmemiş olması ve bu nedenle alkol oluşmamış olmasıdır. Whissin, yıllardır alkolsüz "whisky" olarak bilinmektedir ve whisky ile aynı temel malzemelere (arpa, çavdar, buğday) sahiptir, ancak bu malzemeler fermente edilmemiştir ve bu nedenle alkol oluşmamıştır. Saf olarak içilebilir ve bu durumda, whisky benzeri bir içecekten bekleyeceğinizden biraz daha tatlıdır, ancak aynı zamanda Irish Coffee için mükemmel bir seçimdir veya karışık içecekler için de uygundur.
Jack Daniels - COGNAC

Jack Daniels - COGNAC

Jack Daniel’s Old No. 7, 1866'da mükemmelleştirilen saf mağara kaynak suyu ve benzersiz şeker akçaağaç kömürü yumuşatma sürecini kullanır. Tennessee viskisi, belirgin bir amber renge, tatlı bir tada ve yağlı cevizli bir bitişe sahiptir. Buzlu ve kokteyllerde mükemmel.